Aaron Marshall

Så var jag där igen, med Discover Weekly, och klickar lite på måfå bland låtarna. Mycket känns igen. Jag klickar mig fram till sköna Acos CoolKAs’ Free Flight – The Acos Coolkas Synth Touch Mix. Hett tips är att spana in Miracle feat Metropoliz, en skön cosmic groove! Men det är inte förrän jag sparkar igång Peace and Gravity av Aaron Marshall som jag på allvar stannar upp i klickandet. Lyssna nedan.

Discover Weekly: Din skräddarsydda spellista, varje vecka. Avnjut ny musik speciellt utvalt för dig.

Filmmusik

Med min pånytt funna förtjusning av filmmusik och speciellt de skrivna till filmerna Gravity (Steven Price) och Interstellar (Hans Zimmer) var det självklart att Peace and Gravity skulle fånga mig direkt. Och efter lite sök på google hittar jag sidan http://noct.us/ och med den ännu fler låtar i stil med Peace and Gravity. Men jag räknade inte med att hitta ett par kortfilmer av och med Aaron Marshall, speciellt nedan döpt till The Leaves. Vilken glädje!

Johan Söderqvist

En rejält överraskande och kul notis i sammanhanget är att musiken är skriven av Johan Söderqvist (Datorspelet Battlefield 1, TV-serien Bron, Låt den rätte komma in, Bröder etc.)

The Leaves from Aaron Marshall on Vimeo.